dijous, 16 de maig del 2019

LA DONA AL MON

HA VENGUT NA MARTA DEL FONS PITIÜS A EXPLICAR-NOS A TRAVÉS DE CONTES I AMB UNA DINÀMICA MOLT DIVERTIDA LES DIFERÈNCIES QUE ENCARA HI HA ENTRE DONES I HOMES I LA IMPORTÀNCIA DE VALORAR QUE TOTS I TOTES TENIM ELS MATEIXOS DRETS I ENS HEM DE RESPECTAR EL QUE ENS AGRADA SENSE DISCRIMINACIÓ PER RAONS DE SEXE.


El Fons Pitiús de Cooperació és una associació sense finalitat lucrativa que treballa, per mitjà de la cooperació per al desenvolupament i de la sensibilització i l’educació transformadora, per a la consecució d’un món respectuós amb la cultura de pau, amb els drets fonamentals de les persones i amb el medi ambient . Va ser creat l’octubre de 1999 i està integrat per dos tipus de socis: institucions públiques locals i ONGD d’Eivissa i Formentera.
El Fons Pitiús va ser declarat entitat d’utilitat pública pel Consell de Ministres en el mes d’abril de 2004, en reconeixement de la feina desenvolupada i per la transparència en la seva gestió.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Excursió a la platja

Darreres entrades al blog... No podia faltar l'excursió a la platja de Cala Llenya de dia 20 de juny, una excursió a la platja sense ...