dimarts, 13 de novembre del 2018

EL TEATRE A L'ESCOLA AMB L'OBRA "L'ARBRE"

DILLUNS 12 EL TEATRE VA VENIR A L'ESCOLA.

La Companyia Melicotó Titelles presenta el seu nou espectacle, “L’arbre”.  Es tracta d’un espectacle de teatre negre centrat en la protecció dels arbres i en la necessitat de plantar arbres per la vida de tots els animals a la Terra. L’obra, amb un clar caire mediambiental, és molt divertida i el personatge principal, senzill i emocional, amb una tendresa meravellosa.
Un esquirol amb nas de clown viu alegre a dalt del seu arbre. Juga a basquet amb el glans que l’arbre li regala i rep les visites de diversos animals del bosc. La pau s’altera quan una abella li dona la notícia que un gegant de color blau s’apropa al bosc. El gegant està arrabassant arbres per fer un ram per a la seva estimada. L’esquirol malgrat estar mort de por decideix quedar-se a l’arbre per defensar-lo. Al final es faran amics i tots dos junts viatjaran pel món plantant glans per a fer créixer arbres.
A través d’un llenguatge clown i de l’empatia amb el personatge protagonista els infants aprenen la importància de la conservació dels arbres i dels boscos. De què en ells viuen molts d’animals i que gràcies als arbres tots els éssers vius tenim oxigen per a viure.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Excursió a la platja

Darreres entrades al blog... No podia faltar l'excursió a la platja de Cala Llenya de dia 20 de juny, una excursió a la platja sense ...